Новий iPhone D85x вже тестується з 120-Гц екраном без чубчика

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Китайський інсайдер Digital Chat Station роздобув ексклюзивну інформацію про те, що новий iPhone під кодовою назвою D85x вже тестується з 120-Гц екраном, який оснащений невеликим круглим вирізом під фронтальну камеру.

Незважаючи на те, що лінійка iPhone 13 зовсім недавно надійшла в продаж, чутки про iPhone 14 поширюються з лякаючою швидкістю. Справа в тому, що Apple всього лише зменшила знаменитий чубок в iPhone 13, але не відмовилася від нього, як очікувалося раніше. Тепер же джерела в один голос заявляють, що чубчика не буде в iPhone 14. Правда деякі вважають, що тільки моделі iPhone 14 Pro і iPhone 14 Pro Max отримають новий дизайн з невеликою фронтальною камерою, а iPhone 14 і iPhone 14 Max збережуть чубок.

На цьому тижні Лінь Еньпінг (Lin Enping), генеральний директор компанії з виробництва оптичних лінз Largan, заявив, що в оптичних технологіях стався прорив. За даними Mydrivers, компанія Largan технічно вирішила проблему видалення чубчика і готова до масового виробництва. Тепер все залежить від того, коли Apple вирішить перейти на новий дизайн.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як ми вже повідомляли, опитування, проведене JPMorgan Chase, підтвердило, що iPhone 13 Pro і iPhone 13 Pro Max є кращими моделями для користувачів, при цьому на нові смартфони Apple хочуть 50% користувачів Android .

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.