Експерти DxOMark оцінили фронтальну камеру Apple iPhone 13

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Поряд з основною камерою фахівці DxOMark протестували можливості зйомки селфі-модуля iPhone 13. Отримані результати базової версії лінійки в лабораторії порівняли з iPhone 13 Pro.

З огляду на те, що характеристики фронтальних камер обох пристроїв ідентичні, як і модель процесора, фотографії та відео мало відрізняються за якістю. На знімках експерти відзначають точну експозицію на обличчі і відмінну глибину різкості, а також високу деталізацію в приміщенні і на відкритому повітрі. Ще одним плюсом на фотографіях, зроблених на селф-камеру iPhone 13, стала точна оцінка глибини.

Зліва направо: Apple iPhone 13 і Apple iPhone 13 Pro

При цьому використання спалаху погіршує експозицію об’єкта на фото. До інших мінусів камери в DxOMark віднесли присутність шумів як на знімках, так і при перегляді роликів. Також ролики демонструють залишкове рух при ходьбі і низьку деталізацію в відео при слабкому освітленні.

За підсумками тестування фронтальна камера iPhone 13, аналогічно старшої моделі iPhone 13 Pro, набрала 99 балів для селфі. Така оцінка дозволила новинці зайняти 17-те місце в загальному рейтингу і 2-ге серед смартфонів преміум-класу.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.