Нові подробиці про Google Pixel 6 і його аксесуарах

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Надійний інсайдер Еван Бласс виклав в мережу підбірку промоматеріалів про Google Pixel 6. На деяких знімках смартфон відображений включеним, демонструючи інтерфейс Android 12, а також показаний з адаптером живлення і нової фірмової док-станцією.

Дизайн Google Pixel 6 на зображеннях повністю відповідає рендерах, анонсованим самим виробником раніше. Пристрій обзаведеться потрійною камерою з основним датчиком на 50 Мп, надширококутним сенсором з роздільною здатністю 12 Мп і 48-мегапіксельним телеоб’єктивом.

На одній з фотографій можна побачити Pixel 6 з безліччю крапель води на корпусі, що говорить про його водонепроникності. Включений смартфон на фото демонструє нове оформлення віджетів, панелі повідомлень і екрану блокування, а також вікна швидких налаштувань.

Крім цього, Еван Бласс опублікував знімок, на якому смартфон показаний встановленим на нову фірмову док-станцію Pixel Stand 2. Очікується, що вона буде підтримувати швидку бездротову зарядку потужністю 23 Вт. Від своєї попередниці, представленої в 2018 році, Pixel Stand 2 відрізняється не тільки збільшеними габаритами, але і дизайном.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Презентація нової серії смартфонів Google Pixel 6 запланована на 19 жовтня 2021 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.