Флагман Xiaomi з 4K-дисплеєм, 16 Гб оперативної пам’яті і розпізнаванням ока показали під новим кутом

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На сайті Slashleaks опублікували нові зображення смартфона Xiaomi CC11 Pro, який повинен бути представлений найближчим часом.

Раніше схожі зображення виклав відомий інформатор Еван Бласс (Evan Blass), який показав смартфон темно-сірому кольорі. Тепер же ми можемо розглянути смартфон в новому кольорі, при цьому він також точно показаний в профіль: збоку добре видно виступаючий блок камери, а також кнопки включення і регулювання гучності.

Після того як смартфон пройшов сертифікацію Міністерства промисловості та інформаційних технологій Китаю, ми знаємо, що він оснащений восьмиядерною однокристальною системою з тактовою частотою 2,4 ГГц, до 16 ГБ оперативної пам’яті і 512 ГБ флеш-пам’яті. Його габарити складають 158,34 х 71,5 х 6,98 мм при масі 166 г. Телефон також отримає 64-мегапіксельну камеру і підекранний сканер. Ємність акумулятора складе 4500 мА • год. Особливостями смартфона повинні стати 6,55-дюймовий вигнутий екраном OLED роздільною здатністю 4K (3840 х 2160 пікселів), а також сканер райдужної оболонки ока.

Інсайдер, який виклав зображення, має на своєму рахунку більше 200 публікацій на Slashleaks, які підтверджувалися в 75% випадків.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.