Розкрито список пристроїв, які Huawei анонсує в грудні

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Інсайдери поділилися інформацією про нові пристрої китайського гіганта Huawei, які будуть анонсовані в грудні поточного року.

Так, згідно з даними джерел , під кінець 2021 року компанія запланована представити ряд новинок, серед яких смартфон-розкладачка Mate V , про який ми писали раніше, дві моделі “розумних” годин – Watch GT3 і Watch D, а також фітнес-браслет Fit 2.

У мережі були оголошені і деякі попередні подробиці про прийдешні пристрої. Зокрема, Mate V приписують 6,8-дюймовий внутрішній дисплей і 1,35-дюймовий зовнішній. Передбачається, що працювати апарат буде на базі Kirin 9000 4G або Snapdragon 888 4G.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Що стосується “розумних” годин, про них відомо ще менше – робота на базі HarmonyOS 2.0, підтримка вимірювання ЕКГ, насичення кисню в крові і ЧСС.

Від Huawei Watch Fit 2 чекають 1,64-дюймовий AMOLED-дисплей з роздільною здатністю 456 х 280 пікселів, акумулятор на 455 мАг, а також моніторинг ЧСС та ступеня насичення крові киснем.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.