Redmi K50: ключові характеристики і відмінності версій

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Не чекаючи анонса новинок бренду, інсайдери опублікували ключові специфікації флагманського Redmi K50 і його Pro-модифікацій. Очікується, що смартфони будуть помітно відрізнятися за конфігурації – мова не тільки про модель процесора, але і про такі характеристики, як склад блоку камери і потужність швидкої зарядки.

За даними джерел мережі, всі три новинки (Redmi K50, K50 Pro і K50 Pro +) будуть оснащені OLED-дисплеями Samsung E5 з частотою оновлення 120 Гц. Базової моделі приписують блок основної камери з головним сенсором на 48 Мп, Redmi K50 Pro – 50-мегапіксельний датчик, а топового Pro +, за чутками, обзаведеться модулем на 108 Мп.

Інсайдери також стверджують, що Redmi K50 Pro буде побудований на базі процесора Qualcomm Snapdragon 888, в той час як версії K50 Pro + дістанеться більш потужний Snapdragon 898, реліз якого очікується найближчим часом. Ще однією відмінністю між новинками стане потужність технології швидкої зарядки: 33, 67 і 120 Вт по зростанню ієрархії.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Очікується, що презентація Redmi K50 і K50 Pro відбудеться до кінця 2021 року, а модель K50 Pro + буде представлена ​​вже в першому кварталі 2022, коли почнуться поставки топового процесора Qualcomm. Вартість майбутніх новинок інсайдери не повідомляють.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.