Названо 5 протиударних смартфонів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфони мають безліч функцій, а також можуть оснащуватися досить міцним корпусом. Так, варто виділити наступні найкращі протиударні гаджети.

Blackview BV5900

Це один з кращих протиударних смартфонів, що мають відмінне співвідношення ціни і якості. При виробництві корпусу даного гаджета використовується найкраща гума. Причому, вона застосовується і при випуску покришок для позашляховиків. Ще корпус має металеві вставки, розташовані на бічних гранях. В результаті корпус приємно тримати в руці, що досягається завдяки гладкості матеріалу. На лівому боці розташовується програмована кнопка. Ємність акумулятора становить 5580 мАг, завдяки чому гаджет тримається без підзарядки протягом 2-3 діб.

Ulefone Armor X5 Pro

Крім того, що даний телефон має міцний корпус, так він ще і відрізняється непоганим дизайном. Завдяки своїй брутальності гаджет відмінно підходить для чоловічої частини населення. Також смартфон оснащений стійким до подряпин склом. В результаті виробникові вдалося домогтися того, що телефон витримує падіння з 1,5-метрової висоти. Батарея ємністю 5000 мАг забезпечить роботу пристрою без підзарядки протягом 3-4 днів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Doogee S68 Pro

Це практично невбиваний смартфон, так як його корпус є посиленим зносостійким. При цьому, виробник не забув і про технічну складову пристрою. Так, телефон працює на базі 8-ядерного процесора Helio P70. В якості операційної системи встановлений Андроїд 9.0. Подібної начинки цілком вистачить для перегляду відеоконтенту, а також запуску безлічі ігор. Ємність акумуляторної батареї становить 6300 мАг, яких вистачить на 5 діб роботи телефону без підзарядки.

Blackview BV9600Е

На відміну від Blackview BV9600 даний смартфон відрізняється більш сучасною технічною складовою. При цьому, обидва телефони продаються за однаковою ціною і мають ударостійкий корпус. Гаджет виживає після падіння з 1,5-метрової висоти, а також може працювати при температурному діапазоні від -55 до +55 градусів за Цельсієм. Крім ударостійкого корпусу виробник подбав і про технічну начинку. Так, телефон працює на базі чіпа MediaTek Helio P70, а оперативної пам’яті цілком вистачає для запуску багатьох сучасних ігор. Батарея має ємність в розмірі 5580 мАг, а зарядити її можна буде в найкоротший час за допомогою швидкої зарядки. Акумулятора цілком вистачає на 25 годин безперервного перегляду відеороликів. У комплекті присутній захисна плівка, зарядний пристрій, навушники, документація, USB-кабель.

AGM A9

Лаконічний і сучасний дизайн, а також ударостійкий корпус не залишить байдужим жодного любителя смартфонів. Кути гаджета прогумовані, а на бічних гранях знаходиться металева окантовка. Телефон може впасти з 1,5-метрової висоти не зашкодивши технічної частини. Працює пристрій на базі процесора Snapdragon 450, а акумулятор має ємність 5400 мАг.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.