Секрети MIUI 12: як легко очистити все сміття в Xiaomi

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Будь-яка операційна система, і мобільна операційка Android тут не є винятком, з часом забивається тимчасовими файлами, залишками не видалених ігр та іншими “недоноски”. При цьому якщо встановлювати різні програми-чистильники, то вони найчастіше тільки погіршують ситуацію.

Ви можете втратити частину потрібних файлів, деякі програми можуть перестати працювати, в цілому нічого хорошого чекати не варто. Але компанія Xiaomi заздалегідь подбала про це і вбудувала можливість очищення системи від сміття. Як же це зробити? Досить зайти в фірмову утиліту “Безпека”, в якій і ховається функція очищення кеша.

Якщо з якоїсь причини ваш додаток “Безпека” відмовляється працювати, або ви не можете знайти цей пункт налаштувань, тобто ще один спосіб. По суті це той же функціонал, тільки з іншим способом доступу до нього. Заходимо в магазин додатків Google Play і встановлюємо безкоштовну утиліту Activity Launcher.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В цілому дана програма має широкий функціонал, тому ми рекомендуємо залишити її, вона нам ще стане в нагоді в майбутнє. У нашому конкретному випадку пишемо в рядку пошуку слово “Сховище” та відповідний рядок налаштувань. Далі заходимо, тиснемо на “Дані кеша” і очищаємо їх. Залежно від часу використання смартфона, обсяг цих файлів може становити від декількох сотень мегабайт до десятків гігабайт.