Краш тести iPhone 13 Pro Max здивував фанів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

iPhone 13 Pro Max дістався до свого головного мучителя. Блогер JerryRigEverything перевірив головного новачка цієї осені на стійкість до різним загрозам ззовні. Як завжди, в цей список входять подряпини, вогонь і механічний вплив. І ось, що цікаво: OLED-дисплей “яблучного” смартфона, покритий склом Ceramic Shield підвищеної жорсткості, ніяк не відреагував на вплив полум’я.

Зазвичай у сучасних апаратів вигорають пікселі, але через кілька секунд відновлюють і дисплей працює в штатному режимі. Тут такого не відбувається і вогонь не завдає ніяких пошкоджень, навіть тимчасових. Цікаво! Нагадаємо, у iPhone 13 заявлена ​​просунута захист від води IP68 із заявленою можливістю занурення на глибину 6 метрів. Універсальний солдат!

Також в ході своїх тестів блогер знову звернув увагу на так зване сапфірове скло, що захищає потрійну камеру iPhone (спойлер, це маркетинг), а також зацікавився тріском, який виник при тесті на вигин (хоча сам апарат залишився в повному порядку). На розбиранні дізнаємося ще багато цікавого, але це вже зовсім інша історія.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.