Чутки: iPhone 14 може отримати 2 ТБ пам’яті в топової конфігурації

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Хоча до анонса iPhone 14 ще цілий рік, в Мережі вже з’явилися перші рендери, деякі характеристики і навіть інформація про редизайн. Тепер кілька джерел заявили, що топовий смартфон Apple 2022 роки отримає колосальний обсяг пам’яті в 2 ТБ.

В цьому році Apple вперше випустила iPhone у версії на 1 ТБ. Надання такого обсягу було обумовлено в першу чергу новими функціями камери, такими як ProRes відео, яке займає набагато більше місця, ніж звичайні ролики, зняті в 4K 60 fps.

Apple позиціонує iPhone 13 Pro і iPhone 13 Pro Max як ідеальний інструмент для відеооператорів та кінематографістів, а опція з накопичувачем на 1 ТБ призначена для самих просунутих користувачів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За даними китайського сайту MyDrivers, Apple планує зробити iPhone 14 Pro ще більш «професійним», пропонуючи конфігурацію з 2 ТБ пам’яті. При цьому джерело стверджує, що Apple використовує флеш-пам’ять QLC в iPhone 2022 року, яка дозволить збільшити ємність накопичувача до 2 ТБ.

Крім того, на початку минулого тижня тайванське видання DigiTimes також припустило поява конфігурації з 2 ТБ пам’яті в iPhone 14. Поки ці чутки безпідставні і їм не варто вірити, оскільки Apple сама ще не затвердила фінальний дизайн і специфікації майбутніх смартфонів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.