Samsung Galaxy S22 отримає невідому кнопку: це підтверджують якісні зображення чохлів

Відомий мережевий інформатор під ніком Ice Universe, який часто ділиться ексклюзивною інформацією про новинки мобільної індустрії, підтвердив, що виробники аксесуарів вже почали випуск чохлів для Samsung Galaxy S22, а також опублікував їх якісні зображення в різних кольорах.

Варто відзначити, що ці чохли відрізняються від раніше опублікованих наявністю четвертої кнопки, призначення якої поки невідомо. Можливо, ця кнопка буде використовуватися для спуску затвора камери або ж для запуску персонального помічника.

Як стало відомо, Galaxy S22 + буде оснащений акумуляторною батарей ємністю 4500 мА • год , а в Samsung Galaxy S22 буде встановлений акумулятор на 3700 мА • год. Нинішні флагманські смартфони, Galaxy S21 + і Galaxy S21, оснащені акумуляторами ємністю 4800 і 4000 мА • год відповідно.

Смартфони Samsung Galaxy S22 будуть побудовані на базі однокристальної системи Snapdragon 898 або Exynos 2200 в різних регіонах світу, при цьому 200-мегапіксельна камера повинна з’явитися тільки в Samsung Galaxy S23 Ultra.

Ice Universe багато разів повідомляв точну інформацію про смартфони і датчики зображення Samsung, включаючи недавні анонси нових сенсорів дозволом 50 і 200 Мп. Також він першим показав точні зображення смартфонів з екранами-водоспадами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.