З’явилися результати краш-тесту iPhone 13

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Американська страхова служба Allstate Protection Plan провела краш-тест iPhone 13 і iPhone 13 Pro. Судячи з результатів тестування, смартфони залишилися такими ж міцними, як і iPhone 12.

Для випробувань фахівці використовували спеціальну роботизовану установку. Смартфони кидали на бетон.

При першому падінні екраном вниз з висоти 1,5 м. iPhone 13 не отримав ніяких пошкоджень. При другому кидку екран тріснув по кутах, а на алюмінієвій рамці з’явилися вм’ятини.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Екран iPhone 13 Pro, ймовірно, через більше вагу смартфона, тріснув при першому падінні. Ідентичні результати краш-тесту вийшли і після надягання чохла на пристрої.

Заднє скло iPhone 13 відмінно себе показало навіть після 4 кидків. Правда, слабким місцем виявилася камера. Покриття тріснуло вже при другому падінні, в тому числі і коли смартфон був в чохлі.

Заднє скло і камери iPhone 13 Pro вкрилися тріщинами після першого падіння. При цьому в чохлі задня панель смартфона абсолютно не постраждала.

Зазначу, що ролик з краш-тестом опублікувала компанія, яка продає страховки на такі ситуації. Вони безпосередньо зацікавлені в тому, щоб смартфон розбився. Сто відсотків довіряти їх дослідженню не варто.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.