Проблеми iPhone 13 тривають: сенсорний екран барахлить, але це спостерігається і у «старих» iPhone після оновлення до iOS 15

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Apple почала продажі нової лінійки своїх смартфонів iPhone 13 минулої п’ятниці, 24 вересня. З тих пір в мережі накопичуються відгуки користувачів і виявляються проблеми, виявлені у новинок.

На цей раз тематичний ресурс MacRumors звернув увагу на зростаюче число скарг на збої роботи сенсорного екрану. Такі скарги в достатку є в офіційному розділі підтримки Apple Support, соціальних мережах на кшталт Reddit і Twitter, а також на форумах.

У смартфонів iPhone 13, включаючи дорогі iPhone 13 Pro і Pro Max, виникають проблеми з чутливістю до дотиків. Користувачі повідомляють про проблеми з функцією «Вихід з сну дотиком» (iPhone не реагує на дотик), а також про інші випадки, коли смартфон не реагує на дотики по всій системі і в різних додатках.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Цікаво, що проблеми з сенсорним екраном спостерігаються не тільки у iPhone 13, але і у «старих» моделей, які отримали оновлення до нової операційної системи iOS 15. Це дозволяє сподіватися, що проблема програмна і буде вирішена Apple відразу для всіх моделей iPhone, які підтримують iOS 15. До слова, тестування iOS 15.1 вже почалося.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.