Випуск Galaxy S21 FE скасований? Samsung видаляє інформацію про смартфон

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Схоже, що чутки про скасування Galaxy S21 FE були небезпідставні. Samsung почала «замітати сліди», видаляючи всю інформацію про цей смартфон з інтернету.

Samsung Galaxy S21 FE

Всього кілька днів тому з’явилася інформація, що випуск Galaxy S21 FE можуть в черговий раз перенести або зовсім скасувати. Тепер же Samsung почала видаляти всі згадки про цей смартфон зі своїх офіційних сайтів. Відзначимо, що до цього «полегшений» флагман з’явився на сторінках підтримки південнокорейського гіганта в різних регіонах. При цьому через Google все ще можна знайти згадки цих сторінок, але перехід на них веде лише до помилки.

Samsung Galaxy S21 FE

Неясно, чи остаточно це означає скасування Galaxy S21 FE, або ж Samsung просто вирішила видалити інформацію про нього до повноцінного релізу. Очікувалося, що смартфон отримає 6,4-дюймовий AMOLED-дисплей з частотою оновлення 120 Гц, процесор Snapdragon 888, основну камеру на 12 Мп з оптичною стабілізацією зображення, акумулятор ємністю 4500 мАг з підтримкою 25-ватної швидкої зарядки і захист від води за стандартом IP68.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.