iQOO 7 Legend виявився швидшим iPhone 13 (ВІДЕО)

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Блогер Youtube-каналу Geek Abhishek провів тестування продуктивності iPhone 13, порівнявши його з iQOO 7 Legend на базі Snapdragon 888. Обидва пристрої він випробував в різних сценаріях використання – і в більшості випадків флагман Apple виявився в ролі наздоганяючого.

https://youtu.be/rDMCoYqmP9Y

Спочатку автор ролика виміряв час включення гаджетів – в цій дисципліні iPhone 13 виявився швидшим суперника. Однак при порівнянні плавності анімації вперед вирвався Android-гаджет: втім, на думку блогера, цей параметр в більшій мірі залежить від програмної складової. Переміг iQOO 7 Legend і в номінації «швидкість запуску мобільних ігор».

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Подальше тестування показало, що смартфон Apple швидше запускає додаток камери, але повільніше відновлює з фону раніше запущені програми. Це пов’язано як з меншим об’ємом ОЗП у апарату, так і з різницею в самій механіці «заморозки» софта між iOS і Android.

У бенчмарке тесті AnTuTu iQOO 7 Legend набрав на 38 тисяч балів більше, ніж iPhone 13. З іншого боку, флагман Apple зі значним відривом обійшов Android-конкурента в бенчмарке Geekbench: 1716 проти 1 130 балів. Нарешті, гаджет iQOO став переможцем в дисципліні рендеринга відео, випередивши суперника більш ніж на 20 хвилин – за підсумками серії тестів саме його блогер визнав переможцем неофіційного змагання.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.