Смартфони 2022: очікувані новинки

У мережі вже давно з’явилася деяка інформація з приводу того, які нові смартфони варто очікувати в 2022 році. Так, серед новинок можна виділити наступні моделі.

Samsung GalaxyS22

Новий гаджет буде мати більш тонкий корпус, проте і діагональ дисплея буде менше, ніж у попередніх моделей Galaxy. Передбачається, що Galaxy S22 оснастять 200-мегапіксельною камерою, в результаті чого даний смартфон виявиться переможцем в так званій мегапіксельній гонці. Після цього доведеться чекати рекордів від виробників китайських смартфонів. Однак незважаючи на такі великі показники, занадто високої якості зйомки очікувати не варто. Працювати новий S22 буде на базі процесорів Exynos 2200 і Snapdragon 895 (в залежності від регіону продажу).

XiaomiMi 12 і Mi 12 Ultra

Якщо враховувати, що з’явилися в мережі фотознімки даного смартфона, то можна сміливо стверджувати, що телефон оснастять зігнутим дисплеєм і підекранною камерою. Крім цього, телефон зможе змінювати частоту оновлення картинки в межах від 1 до 120 Гц. Також телефон зможе підтримувати LTPO. Передбачається, що в комплекті зі смартфоном буде йти 200-ватна зарядка. Також користувач зможе заряджати гаджет в бездротовому режимі, в чому йому допоможе 120-ватну зарядний пристрій. Ще є ймовірність того, що даний гаджет все побачать у 2021 році.

Huawei P60 і P60 Pro

Вже ніхто не сумнівається у випуску 60-ї моделі Huawei, навіть незважаючи на те, що ще немає P50 Pro. Швидше за все модель забезпечать Harmony OS нової версії, а сервісів Google не буде. Іншої інформації про смартфон поки що ніхто не має. Однак випуску нового телефону вже не завадять ніякі санкції з боку США.

Apple iPhone 14

Це буде проривний девайс, як стверджують багато аналітиків. Зокрема, про це свідчить екран з частотою 120 Гц, яким оснастять нову модель айфона. Так як все нові моделі айфонів представляють восени, то і 14-у версію гаджета швидше за все все побачать приблизно у вересні 2022 року.

OnePlus 9 і 9 Pro

У наступному році швидше за все все побачать OnePlus 9 і 9 Pro. Так, OnePlus 8 Pro був найкращим смартфоном 2021 року і 9-я модель навряд чи буде гірше. Виробникові вдалося зробити своє дітище популярним завдяки оптимізації програмної і апаратної частини. При цьому, смартфон подобається багатьом користувачам навіть незважаючи на його старомодний дизайн. Звичайно, виробник не приділяв увагу зовнішньому вигляду гаджета, зате багато сил було пущено на створення якісної технічної частини.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.