iPhone 13 Pro Max отримав три нових сенсора Sony для блоку камер

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Китайський блогер під ніком Rhodes розкрив, які сенсори камер Apple встановила в iPhone 13 Pro Max, і поділився цією інформацією в Weibo.

Багато журналістів і блогерів високо оцінили нові камери в iPhone 13 Pro і 13 Pro Max. Тепер, завдяки ентузіасту з Китаю, ми знаємо, які модулі використовує Apple у флагманських смартфонах 2021 року.

Основна камера являє собою сенсор Sony IMX703 на 12 Мп з фокусною відстанню 26 мм, діафрагмою ƒ / 1,5 і розміром пікселя 1,9 мкм. Поверх датчика встановлена ​​оптична стабілізація зображення зі зміщенням сенсора і 7-елементний об’єктив.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Надширококутна камера – це сенсор Sony IMX772 з роздільною здатністю 12 Мп, фокусною відстанню 13 мм і діафрагмою ƒ / 1,8. Модуль прикритий 6-елементним об’єктивом.

Телеоб’єктив – Sony IMX713 на 12 Мп з фокусною відстанню 77 мм для 3-кратного оптичного збільшення і діафрагмою ƒ / 2,8. Поверх датчика встановлена ​​оптична стабілізація зображення зі зміщенням сенсора і 6-елементний об’єктив.

 

Хоча всі три камери на задній панелі iPhone 13 Pro Max є нові сенсори Sony IMX 7-й, сканер LiDAR і фронтальна камера повністю ідентичні датчикам iPhone 12 Pro Max.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.