Названо плюси і мінуси здешевленого флагмана Xiaomi Mi 11 Lite 5G

На YouTube-каналі “Чесний блог” в новому випуску ведучий поділився враженнями від користування новим смартфоном Xiaomi.

Перше, що відзначив в новинці Xiaomi Mi 11 Lite 5G Філ, – це тонкий і легкий корпус. Його товщина – 6,8 мм, а вага – всього 159 м

І тут же експерт згадує про нестачу: не дуже велика ємність акумулятора – 4250 мАг. Хоча в цілому роботі це не заважає. Сподобався ведучому дизайн пристрою (матовий корпус), швидкий відгук сканера відбитків пальців і розблокування по обличчю, яскравий (до 800 ніт) і великий дисплей. При цьому смартфон зручно лежить в руці.

Єдина незручність в роботі дисплея – це, на думку фахівця, встановлене за замовчуванням постійне відображення часу на заблокованому екрані. Крім того, при використанні пристрою експерт зауважив невеликі фризи, проте в цілому все працює плавно. Також глюки бувають і в роботі датчика наближення при розмові.

Згідно троттлінг-тесту, вже через 6 хвилин потужність апарату падає на 20 відсотків. При запуску ігор все буде залежати від того, наскільки вони “важкі”. Наприклад, в Call of Duty вийде пограти без проблем, а якщо запустити Shadowgun Legends, Genshin Impact, то смартфон буде нагріватися і часом гальмувати.

Ще тут встановлені дуже непогані стереодинаміки, які дають гучний звук. А ось камера цілком звичайна – виправдовує повністю вартість апарату, тобто 11 тисяч гривень.

В цілому, з одного боку, це невеликий за обсягом акумулятор, а з іншого – досить продуктивне “залізо”. Такого смартфона для роботи вистачить точно на кілька років вперед. Ведучий також додав, що краще брати комплектацію з об’ємом оперативної пам’яті 8 ГБ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.