iPhone 14 вперше за п’ять років представить абсолютно новий дизайн

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відомий аналітик Мінг-Чі Куо (Ming-Chi Kuo) з TF International Securities заявляє, що в наступному році всі моделі лінійки iPhone 14 принесуть з собою повний редизайн серії, якого не було з моменту виходу iPhone X в 2017 році. Це перший смартфон Apple з каплевидним вирізом, який прозвали чубчиком.

Зовнішній вигляд iPhone 13 в цьому році мало чим відрізняється від торішньої серії iPhone 12. Якщо не брати до уваги плоскі рамки, які є у iPhone 12 і iPhone 13, то ці смартфони також схожі на iPhone 11. Однак iPhone 14 повинен бути зовсім новим.

Різні китайські джерела згодні з тим, що Apple відмовиться від чубчика в iPhone 14 і буде використовувати традиційний для сучасних Android-смартфонів дизайн з отвором для фронтальної камери. Решта датчики, необхідні для роботи системи Face ID, будуть розташовуватися під поверхнею екрана. Перші зображення смартфона недавно публікував відомий інсайдер.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У наступному році, як очікується, в лінійці iPhone 14 не буде моделі iPhone 14 mini, але буде абсолютно новий iPhone 14 Max. Що стосується сканера відбитку пальців, але він може розміститися під екраном у нових смартфонів.

Як стало відомо, постачальники iPhone 13 змушені призупинити виробництво через проблеми в Китаї, через що смартфони виявилися під загрозою дефіциту. Apple заявила , що служба підтримки поки що не зафіксувала жодного дзвінка або повідомлення, в яких говорилося б про артефактах на фотографіях з iPhone 13. При цьому в Китаї вже почали підробляти упаковки iPhone 13 .

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.