Камери iPhone 13 Pro Max і Galaxy S21 Ultra порівняли в роботі (ФОТО, ВІДЕО)

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Автор популярного YouTube-каналу SuperSaf провів порівняльне тестування камер флагманів Apple і Samsung. Техноблогер відзняв на обидва пристрої серію фотографій в різних умовах, і докладно розповів про переваги і недоліки кожної моделі.

Основна камера Samsung Galaxy S21 Ultra представлена ​​чотирма датчиками з роздільною здатністю 108, 12, 10 і 10 мегапікселів з максимальною світлосилою f / 1.6. У iPhone 13 Pro Max все три сенсора 12-мегапіксельні, а найбільше значення апертури складає f / 1.5.

Провівши серію випробувань гаджетів в різних умовах освітленості, автор відео прийшов до висновку, що обидва пристрої можна назвати одними з кращих камерофонів на ринку. При цьому Galaxy S21 Ultra краще справляється зі зйомкою з використанням оптичного зуму, в той час як у iPhone 13 Pro Max виходять більш деталізовані фотографії при недостатньому рівні освітленості.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Для запису відео, за словами блогера, краще підійде iPhone 13 Pro Max, оскільки він оснащений кінематографічним режимом і більш прогресивною технологією стабілізації. При цьому кожен з смартфонів має свій характерний стиль зйомки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.