Apple «зламає» Face ID в iPhone 13 при ремонті сторонніми сервісами

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вивчення нових iPhone 13 триває. Вчора iPhone 13 Pro Max випробували падіннями, а сьогодні ще один YouTube-блогер заявив, що заміна екрану iPhone 13 в сторонніх сервісах позбавить користувачів функції розблокування по обличчю – Face ID.

Автор каналу Phone Repair Guru показав в новому відео, що хоча замінити деякі компоненти в нових айфонах простіше, краще це робити в авторизованих сервісних центрах Apple.

Блогер показав, що при заміні мікрофона iPhone 13, датчика зовнішньої освітленості і датчика наближення все продовжує працювати нормально. Але після заміни екрану смартфона, пристрій скаже, що дисплей не оригінальна, і Face ID буде недоступний. За словами автора, є деякі обхідні шляхи, але більшість ремонтних майстерень не буде їх виконувати, так як це занадто складно.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нагадаємо, Євросоюз зараз просуває закон про «право на ремонт», який захистить споживачів від такої поведінки виробників.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.