Підтверджені зміни в MIUI 13, які ви отримаєте зовсім скоро

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Чим ближче стає вихід нової версії оболонки для смартфонів Xiaomi, тим більше інформації про неї з’являється в інтернеті. Раз у раз публікуються списки моделей, які отримають нову MIUI, але вони мають набагато більше відношення до логіки, ніж до офіційної інформації.

Тому я пішов трохи далі і провівши кілька годин за читанням форумів, звітів про помилки, частина яких деякі тестувальники публікували у відкритому доступі, зібрав для вас список всіх (підтверджених своєю наявністю в прошивках) змін з невеликими коментарями.

У кінцевій версії системи нововведень звичайно ж буде більше, але я не хочу вгадувати, вважаючи за краще працювати з перевіреною інформацією, сподіваюся ви це цінуєте.

Поліпшення резервного копіювання
Не знаю як ви, а я користуюся резервним копіюванням тільки коли потрібно видалити оновлення робочого стола або передати частину інформації в створених архівах.

У MIUI 13 компанія «Xiaomi» розширить можливості створення резервних копій, а найбільшим змінам піддасться копіювання даних в Xiaomi Cloud.

Зміна типографіки системи
Кількості шрифтів в додатку «Теми» безумовно досить для будь-якого користувача, але можливість налаштовувати шрифт в кожному конкретному елементі інтерфейсу поки відсутня.

Підтверджені зміни в MIUI 13

Якщо вірити звіту тестувальника під ніком «venmo», в MIUI 13 користувач зможе більш точно керувати зовнішній вигляд системи, підбираючи шрифт для окремих меню і елементів. Зміни так само торкнуться стандартного шрифту системи, але подробиць цих змін поки немає.

Розширена інформація про накопичувач
Xiaomi переробить зовнішній вигляд пункту «Сховище», додавши можливість не тільки здобувати скільки пам’яті займає кожен з розділів, але і переглядати його вміст як в стандартному провіднику.

Підтверджені зміни в MIUI 13

інтерфейс
По-перше, відразу хочу розставити крапки над «i» і сказати, що всі знімки екранів опубліковані останнім часом є не більше ніж вигадкою.

Підтверджені зміни в MIUI 13

Якщо у ви хочете щоб я розібрав кожен із наведених вище скріншотів і довів, що вони зроблені в Photoshop, напишіть в коментарях, просто я не впевнений в тому, що це потрібно комусь крім мене. Повірте, якби існував хоча б один знімок реального зовнішнього вигляду MIUI 13, я б дав вам знати.

Підтверджені зміни в MIUI 13

Відносно інтерфейсу, нас чекатиме чергова переробка системної анімації і движка (це відбувається щороку починаючи з MIUI 10), поступово будуть додані нові локації так званих «Супер шпалер» (одну з них скоро зможете скачати), так само будуть додані «Швидкі замітки »і віджети, про які я вам вже розповідав.

Game Turbo 2.0
Крім змін в інтерфейсі, алгоритм прискорення додатків і ігор теж буде злегка перероблений в бік збільшення навантаження на GPU (графічний процесор).

Підтверджені зміни в MIUI 13

Тестировщики бета-версій системи говорять про підвищення кількості FPS в середньому на 10-15%, але потрібно враховувати, що ці результати отримані на флагманських пристроях і результат на бюджетних смартфонах може відрізнятися в кращу сторону.

Про розширення оперативної пам’яті навмисно не кажу, так як на сайті Технофан є стаття з розбором цієї функції і списком смартфонів, які отримають її ще до переходу на MIUI 13.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.