П’ять найдешевших телефонів з підтримкою 4G

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вже навесні в Україні почнеться розгортання мереж 4G. Мобільний зв’язок стандарту LTE з’явиться в великих містах, і покриття буде поступово розширюватися по всій країні. Мобільні оператори вже почали підготовку, закликаючи своїх абонентів замінити SIM-карти на нові, з підтримкою мережі 4G. А компанія MOYO.ua підготувала добірку п’яти найдешевших смартфонів, які підтримують роботу в мережі LTE, щоб зустріч нових технологій була не обтяжливою для гаманця.

Найдешевший смартфон з підтримкою 4G (LTE) в мережі MOYO.ua доступний всього за 2 195 грн. За ці гроші можна придбати Lenovo C2 з 5-дюймовим дисплеєм і 8-мегапіксельною камерою. Характеристики біля телефону досить скромні – оперативної пам’яті всього 1 ГБ, а вбудованої – 8 ГБ, але ці «недоліки» повністю перекриваються ціною.

За 2 556 грн. доступний TP-LinkNeffos Y5. Цей телефон також оснащений 5-дюймовим дисплеєм і 8-мегапіксельною камерою. При цьому його «начинка» вже включає 2 ГБ оперативної і 16 ГБ вбудованої пам’яті.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У ціновому діапазоні до 3000 грн також можна придбати моделі ZTE Blade A510 і A601 (2 888 і 2 999 грн. відповідно), а також TP-LinkNeffos X1 Lite (2 999 грн.). При цьому останній може навіть похвалитися наявністю сканера відбитка пальця. Таким чином навіть за 2-3 тис. грн. в Україні можна придбати новий смартфон, що підтримує роботу в мережах 4G (LTE).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.