Xiaomi Civi засвітився на фото і відео до презентації

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Напередодні офіційної презентації нової серії смартфонів Xiaomi Civi в китайській соцмережі Weibo з’явилися живі фотографії, офіційні рендери і навіть ролик з розпакуванням одного з пристроїв.

Реклама

Цікаво, що на всіх офіційних промопостерах Xiaomi Civi виглядає, як Vivo X60 Pro.

Однак при найближчому розгляді можна помітити, що Civi отримав текстуровану задню панель, яка більше нагадує Reno6 Pro 5G в забарвленні Aurora. Зовнішній вигляд дає уявлення, звідки команда дизайнерів Xiaomi черпала натхнення для Civi, і це досить іронічно для бренду, який часто звинувачує конкурентів у наслідуванні.

В офіційних постерах Xiaomi також розкрила товщину Civi – 6,98 мм, і вага – 166 грам.

З ролика з розпакуванням і інших злитих фотографій ми дізналися, що Xiaomi Civi отримав 6,55-дюймовий дисплей з роздільною здатністю FullHD і частотою оновлення 120 Гц, чіпсет Snapdragon 778G, основну камеру на 64 Мп, Фронталки на 32 Мп, а також акумулятор ємністю 4500 мАч з підтримкою швидкої зарядки потужністю 55 Вт.

Нагадуємо, що офіційний анонс Xiaomi Civi відбудеться в понеділок, 27 вересня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: