Vivo винайшла смартфон, в якому камеру можна дістати, як сигарету з пачки

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Портал LetsGoDigital опублікував поки ще інсайдерську інформацію з посиланням на Всесвітню організацію інтелектуальної власності, в якій виробник смартфонів Vivo зареєстрував концепцію нового гаджета.

Мова йде про те, що компанія розробила або планує розробити смартфон, з якого можна буде діставати камеру, як сигарету з пачки. У патенті описується пристрій з механізмом спливаючій камери в правому верхньому куті. У той час як в спливаючій камері зазвичай розміщується модуль для зйомки cелфі, в цій версії смартфона на задній панелі також розміщені подвійні камери, які функціонують як основні задні датчики.

Після вилучення з основного корпусу система камер може використовуватися незалежно, і користувачі можуть навіть розташовувати їх по-різному, завдяки шарнірному механізму, вбудованому в відокремлюємий модуль. При цьому витягнута камера може передавати зображення на смартфон за допомогою бездротової технології.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відзначається, що вендор поки ніяк не прокоментував ситуацію. Тому поки немає інформації, чи побачимо ми цей винахід в серійних смартфонах компанії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.