Представлено Meizu 18X: він може стати єдиним повністю білим смартфоном у 2021 році

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Meizu Technology представила новий смартфон Meizu 18X, який оснащений плоским екраном з частотою оновлення зображення 120 Гц. Виробник робить акцент на тому, що у цього смартфона повністю білий корпус, бічні грані і рамки екрану.

Meizu 18X може стати єдиним повністю білим смартфоном в 2021 році, при цьому, як стверджує Meizu, по вартості виробництва такої смартфон значно дорожче моделей з чорної рамкою екрану. Телефон також пропонується в чорному і градієнтному варіантах.

Смартфон побудований на базі однокристальної системи Snapdragon 870 і оснащений до 12 ГБ оперативної пам’яті. У ньому використовується швидка флеш-пам’ять UFS 3.1, з якої додаткові 7 ГБ можна брати для розширення оперативної пам’яті. Цю функцію підтримує нова оболонка Flyme OS 9.2, яка також була анонсована на заході.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфон оснащений акумулятором ємністю 4300 мА • год з підтримкою технології Quick Charge 4.0+, яка дозволяє зарядити пристрій від 0 до 70% за півгодини.

Смартфон оснащений 64-мегапіксельним датчиком зображення, який підтримує запис 8K-відео. Фронтальна камера врізана в центральну верхню частину екрана.

Новина буде доповнена новими подробицями після їх появи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.