Huawei nova 9: ​​деталі дизайну і докладні характеристики (ВІДЕО)

Слідом за першими зображеннями HUAWEI nova 9 інсайдери опублікували ще одну серію знімків з демонстрацією що працює гаджета. Завдяки витоку підтвердилися деякі ключові характеристики пристрою, а також стали відомі особливості дизайну його фронтальній панелі.

За даними інсайдерів, смартфон під управлінням операційної системи HarmonyOS 2.0 буде представлений в двох конфігураціях пам’яті: 8/128 ГБ і 8/256 ГБ. Новинка обзаведеться дисплеєм з частотою оновлення 120 Гц, 50-мегапіксельним RYYB-датчиком основної камери, а також фронталки з роздільною здатністю 32 Мп і можливістю запису 4K-відео. Селфі-модуль HUAWEI nova 9 Pro буде представлений двома сенсорами.

У числі інших особливостей моделі відзначаються підтримка технології швидкої зарядки потужністю 100 Вт і товщина корпусу всього 7,97 мм. Імовірно на знімках представлена ​​Pro-версія апарату – базової моделі приписують 66-ватний блок живлення. Згідно з попередніми інсайдерськими звітів, HUAWEI nova 9 оснастять 6,57-дюймовим дисплеєм, в той час як nova 9 Pro отримає екран діагоналлю 6,72 дюйма.

З чуток, новинка може бути побудована на базі процесора Qualcomm Snapdragon 778 4G, але офіційного підтвердження цієї інформації поки немає. Базової моделі приписують акумулятор на 4300 мАг, а модифікації Pro – АКБ ємністю 4000 мАг. Презентація нової серії смартфонів HUAWEI відбудеться 23 вересня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я