iPhone 13 mini стане останнім компактним флагманом Apple

iPhone 13 mini стане останнім пристроєм в лінійці компактних флагманів Apple. Всі інші девайси американської корпорації будуть виходити виключно з великим екраном.

Чутки про те, що Apple планує припинити виробництво малогабаритних моделей, ходили давно. Під час великої осінньої презентації американський IT-гігант представив нове покоління iPhone 13. У деяких країнах світу стартував передзамовлення на новинки.

Продажі «яблучних» моделей стартують вже 24 вересня. iPhone 13 mini отримає цінник в 700 доларів. При цьому володіють інформацією про плани Apple на майбутнє повідомляють, що ця модель завершить лінійку компактних флагманів американської корпорації. Грядущий iPhone 14 не отримає моделей з настільки маленьким дисплеєм.

Дану версію підтверджує той факт, що продажі iPhone 12 mini виявилися вкрай слабкими. Модель не привернула увагу покупців. З чотирьох смартфонів вона стала найменш популярною. Власники критикували пристрій за слабку автономність і інші недоліки. Втім, виробник спробував виправити даний недолік. В iPhone 13 mini батарея дозволяє безперервно працювати протягом 13 годин.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я