Розсекречені всі характеристики майбутнього смартфона Huawei середнього класу

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У мережу витекла інформація про те, що серія Huawei Nova 9 буде представлена ​​вже на наступному тижні. Смартфони отримають швидку зарядку потужністю 100 Вт і процесор Snapdragon 778 4G.

За інформацією інсайдера, Huawei Nova 9 і Huawei Nova 9 Pro вийдуть 23 вересня. Перша модель буде оснащуватися 6,57-дюймовим FHD + OLED ізонутим дисплеєм з частотою оновлення 120 Гц. У пристрої буде четверная камера з основним датчиком на 50 Мп. Другий модуль – це ультрашірік на 8 Мп, третій і четвертий – макрокамера і датчик глибини на 2 Мп. Селфі-камера тут 32-Мп. Апарат буде працювати від акумулятора ємністю 4300 мАг з підтримкою швидкої 66-Вт зарядки. Huawei Nova 9 працюватиме під управлінням операційної системи Huawei Harmony OS 2.0.1.

Модель Huawei Nova 9 Pro отримає 6,72-дюймовий FHD + OLED екран з тими ж характеристиками. Пристрій буде підтримувати 5G на відміну від першого. Основна камера тут буде такий же, а ось селф-камера виявиться подвійний – з датчиками на 32 Мп (ультрашірік + портретна). Батарея тут трохи менше – 4000 мАг, але зате підтримує зарядку потужністю 100 Вт.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.