Інсайдер дізнався, що Samsung Galaxy S22 буде менший, ніж iPhone 13

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відомий мережевий інформатор під ніком Ice Universe, який часто ділиться достовірної ексклюзивною інформацією про новинки мобільної індустрії, опублікував відомості Samsung Galaxy S22.

Samsung Galaxy S22 повинен стати першим смартфоном на світовому ринку, який побудований на базі однокристальної системи Snapdragon 898. У Китаї таким смартфон повинен стати Xiaomi 12. Так ось, повідомляється, що Samsung Galaxy S22 буде менше, ніж iPhone 13, по довжині, ширині і товщині корпусу, проте ефективна площа екрану у Galaxy S22 буде вище. Все завдяки дуже вузьким рамкам дисплея

Samsung Galaxy S22 стане найменшим флагманським смартфоном компанії за останні роки. За товщиною, ширині та довжині він буде менше, ніж iPhone 13. Діагональ екрану складе 6,06 дюйма.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Він також додав, що лінійка Galaxy S22 отримає новий дизайнерський стиль, а відношення сторін екрану зміниться з 20: 9 на 19,3: 9. При цьому ефективна площа екрану у всіх моделях збільшиться.

Повірте, коли ви побачите Galaxy S22 Ultra, вам більше не сподобається жоден інший смартфон.

Ice Universe спрогнозував анонс 200-мегапіксельного Samsung ISOCELL HP1, 50-мегапіксельного Samsung ISOCELL GN5 та інших датчиків зображення південнокорейської компанії, а також регулярно точно повідомляє відомості з відділу досліджень і розробок Samsung. Всі його витоку з Samsung Galaxy S21 підтвердилися.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.