iPhone 13 вже значно випередив надпопулярний iPhone 12 за рівнем попередніх замовлень

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За даними South China Morning Post, станом на четвер китайські покупці розмістили понад 2 мільйони попередніх замовлень на смартфони iPhone 13 тільки на сайті роздрібної торгівлі JD.com. У минулому році за аналогічний період було оформлено 1,5 мільйона попередніх замовлень на iPhone 12.

В даний момент на платформі JD.com вже зареєстровано 3 мільйони попередніх замовлень. Як ми вже повідомляли, попередні замовлення також стартували в багатьох інших країнах світу, при цьому смартфони користуються великим попитом, а деякі моделі вже затримуються на місяць . Крім китайського рітейлера JD.com, високий інтерес до моделей iPhone 13 проявляється і на інших платформах, включаючи Alibaba.

Підвищений попит на моделі Apple iPhone 13, схоже, пов’язаний з ослабленням позицій Huawei в країні. Через торгових санкцій США Huawei щосили намагається втриматися на ринку, проте навіть флагманські Huawei P50 і P50 Pro не мають можливості підключення до мережі 5G.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

South China Morning Post також повідомляє, що всі моделі iPhone 13 в Китаї виявилися дешевші, ніж їх попередники з лінійки iPhone 12, що здивувало багатьох споживачів. Кожен пристрій приблизно на 40-120 доларів дешевше, ніж попередник.

В цілому поставки смартфонів у Китаї знижуються, однак Apple процвітає. У другому кварталі 2021 року Apple стала четвертим за величиною виробником смартфонів у Китаї після Oppo, Vivo і Xiaomi. Як найбільший в світі ринок смартфонів, Китай є важливим регіоном для Apple і інших виробників мобільних телефонів.

Аналітик Counterpoint повідомив South China Morning Post, що iPhone 13, ймовірно, продовжить сильний імпульс iPhone 12. Спочатку вважалося, що iPhone 13 буде продаватися гірше через відсутність нових функцій. Але, з огляду на важке становище Huawei, тепер аналітики вважають, що iPhone 13 буде продаватися так само добре.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.