Кількість користувачів HarmonyOS 2 перевалила за 100 мільйонів

Компанія Huawei повідомила, що її фірмову операційну систему HarmonyOS 2 встановили понад 100 мільйонів користувачів.

Відзначається, що 2 червня 2021 року було випущено оновлення для більш ніж 100 моделей пристроїв, включаючи смартфони та планшети. Через тиждень його завантажили близько десяти мільйонів користувачів, а 8 липня ця цифра зросла до 30 мільйонів. 12 вересня, через три місяці після запуску, кількість оновлених пристроїв склало 100 мільйонів.

Нагадаємо, що операційна система HarmonyOS розроблена для розумних пристроїв і дозволяє різним типам девайсів підключатися один до одного і взаємодіяти. Переміщаючи значок з панелі управління одного пристрою на інший, користувачі можуть їх синхронізувати, що забезпечує комфортну роботу на декількох пристроях одночасно.

Також наголошується, що число розробників HarmonyOS перевищило 1,3 мільйона, що в десять разів більше, ніж минулого року. Понад 1000 постачальників обладнання, таких як Midea і Joyoung, взяли участь в програмі HarmonyOS Connect, щоб допомогти створити більш зручний для користувача інтерфейс, який забезпечує просте підключення і взаємодію пристроїв, сервісні віджети і спільне використання апаратних можливостей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.