Новий бестселер. В Китаї iPhone 13 замовили більше 2 млн людей

З огляду на те, що попередньо замоалення паралельно також ведуться в інших китайських магазинах, реальна кількість людей, які вже замовили iPhone 13 в Китаї, обчислюється мільйонами

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як стало відомо, в китайському онлайновому магазині JD.com вже близько 2 млн осіб оформили попередні замовлення на смартфони лінійки iPhone 13 менше ніж за два дні з моменту анонса. Вчора кількість попередніх замовлень перевищила 1 млн.

Це підтверджує, що iPhone 13 буде беззаперечним бестселером, а Apple реалізує всі смартфони, які встигне поставити в магазини до початку продажів. З огляду на те, що попередньо замовити паралельно також ведуться в інших китайських магазинах, реальна кількість людей, які вже замовили iPhone 13 в Китаї, обчислюється мільйонами.

Цікаво те, що офіційно прийом попередніх замовлень на сайті Apple в багатьох країнах світу стартує тільки завтра, в деяких країнах замовлення почнуть приймати 22 вересня. Продажі iPhone 13 заплановані на 24 вересня.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.