DxOMark назвала найкращі преміальні камерофони літа 2021-го

Експерти DxOMark, проаналізувавши можливості десятків пристроїв, опублікували список гаджетів, які претендують на звання кращих камерофонів літа 2021 року. Представники лабораторії зробили акцент на преміальному сегменті, оскільки саме для топових моделей виробники вибирають найпотужніше залізо і новітні технології камер.

Лідером в загальному заліку за версією DxOMark став флагманський смартфон HUAWEI P50 Pro. Гаджет, що отримав чотири датчика зображення, набрав 144 бали, посівши першу сходинку зведеного рейтингу. На другий розмістився Xiaomi Mi11 Ultra з потрійним тильним модулем і максимальною роздільною здатністю сенсора 50 Мп. Крім того, в моделі використовується просунута технологія автофокусування Dual Pixel Pro, а також реалізована підтримка Smart ISO Pro HDR.

Третє місце в списку зайняв OPPO Find X3 Pro з 50-мегапіксельною основною камерою, доповненої ширококутним і телеоб’єктивами, а також макромодулем на 3 Мп. Замикає топ камерофонів літа Apple iPhone 12 Pro Max – єдиний учасник, який був представлений ще в минулому році. Його потрійна основна камера змогла скласти конкуренцію більш свіжим моделям.

Точно таким же чином розподілились місця в рейтингу, присвяченому фотоможливості мобільних пристроїв. При цьому номером один для портретної фотографії, в тому числі з ефектом боке, експерти назвали HUAWEI P50 Pro, а для групових знімків порекомендували придивитися до Xiaomi Mi 11 Ultra.

У категоріях пейзажної фотографії та зум-зйомки гаджет HUAWEI знову був визнаний кращим апаратом, але поступився флагману Xiaomi в таких дисциплінах, як ширококутні композиції і запис відео. Крім того, фахівці відзначили широкі можливості камери Snapdragon-версії Samsung Galaxy S21 Ultra, хоча апарат трохи поступився суперникам в деяких аспектах мобільного зйомки.

Представники лабораторії відзначили, що всі пристрої, що увійшли в топ-4, продемонстрували відмінні результати. Відмінності між моделями криються в основному в перевагах в окремо взятих сценаріях використання камери.

Er zijn verschillende redenen waarom je bij Bol.com het beste natuurlijke erectiepillen kunt kopen. Dan heb je 2 kleine tabletjes van 75mg, het is voldoende om de https://erectiemedicijn.com/natuurlijke-viagra-bestellen-online.html tablet 20 minuten voor de geslachtsgemeenschap onder de tong te leggen. Het medicijn is niet schadelijk voor de gezondheid of wat uiteindelijk geen positief effect zal hebben, het bedrijf werd opgericht in India in 1973, u kunt de pillen in diverse kwantiteiten kopen.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.