Чубчик iPhone 13 навіть збільшився по висоті в порівнянні з iPhone 12, але став вужчий

З’явилася остаточна інформація про розмір знаменитого вирізу для системи фронтальних камер в смартфонах iPhone 13. На прес-конференції було заявлено, що площа чубчика зменшилася на 20%. Тепер же у нас є уточнююча інформація і порівняльні зображення.

Зміна площі відбулося за рахунок зменшення ширини цього вирізу, але насправді висота чубчика навіть трохи збільшилася. При цьому ефективна площа екрану iPhone 13 стала більша, а в рядку стану тепер може відображатися залишився рівень заряду акумулятора.

Дактилоскопічного датчика в iPhone 13 не з’явилося, ні під екраном, ні збоку. Повідомляється, що в iPhone 14 компанія Apple відмовиться від чубчика на користь звичайної врізаної фронтальної камери, а датчики системи Face ID розмістять під поверхнею екрана.

iPhone 13 буде доступний для попереднього замовлення в цю п’ятницю за ціною від 699 доларів за iPhone 13 mini в США. У Китаї топовий iPhone 13 Pro Max в Китаї коштує 2020 доларів – удвічі більше, ніж флагман на Android з 16 ГБ ОЗП і 1 ТБ флеш-пам’яті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.