Названо 10 сучасних смартфонів з водозахистом і ударостійким корпусом

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Користувач порталу експерт запропонував кілька варіантів якісних смартфонів з найвищими показниками захисту від води, пилу і інших чинників. Їх комплектація відповідає стандартам IP68 (вологозахист), IP69K (захист від впливу високих температур, підвищеного тиску) і MIL-STD-810G (захист від падіння та ін.).

  1. Cubot KingKong 7 . Вважається одним з найбільш доступних смартфонів, що містить захист IP68 / IP69K, батарею на 5 тисяч мАг, NFC і 6.36′-дюймовий IPS Full HD екран.
  1. Cubot KingKong 5 Pro . Підходить тим, хто хоче користуватися пристроєм тривалий час без підзарядки. Також тут є модуль безконтактної оплати.
  2. Doogee V10 . Підтримує 5G. Особливістю девайса є інфрачервоний далекомір. За рахунок великого обсягу акумулятора (8500 мАг) прослужить кілька днів. При необхідності його можна зарядити за дві години за допомогою функції швидкої зарядки.
  3. Doogee S97 Pro . У нього є вбудований лазерний далекомір. За рівнем захисту і іншим характеристикам цей смартфон багато в чому схожий на попередню модель.
  1. Oukitel WP7 . Це пристрій може похвалитися інфрачервоною камерою нічного бачення з роздільною здатністю 8 МП, а також модулем для стерилізації. В іншому це досить “середній” телефон.
  1. Oukitel WP15 . Їм можна користуватися цілий тиждень без підзарядки: смартфон має вбудований акумулятор об’ємом 15600 мАг. Також є підтримка мереж 5G і типова для захищених телефонів функція захисту від різних факторів (стандарти IP68, IP69K і MIL-STD-810G).
  1. Ulefone Armor 11T . У нього встановлена тепловизионная камера, що відрізняє апарат від інших і дозволяє йому конкурувати з Oukitel WP7.
  1. Ulefone Power Armor 13 . Ще один лідер по автономності. Ємність його батареї становить 13200 мАг, також він здатний заряджати різне обладнання за допомогою бездротової зарядки на 5 ват. Ще одна фішка пристрої – інфрачервоний далекомір.
  1. Blackview BL5000 . Апарат дозволяє підключатися до 5G і володіє “стандартної” ступенем захисту (IP68, IP69K і MIL-STD-810G).
  1. Blackview BL6000 Pro . Відрізняється прекрасною продуктивністю, підтримкою 5G, а також режимом IceMode (дозволяє смартфону працювати при -30 градусах Цельсія).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.