Apple представила iPhone 13 – деталі

Менший виріз, нове розташування камер і оновлена ​​палітра кольорів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Apple представила iPhone 13. Так, ніякого iPhone 12s. Пішла епоха!

Дизайн в порівнянні з iPhone 12 практично не змінився: п’ять кольорів (чорний, білий, червоний, новий синій і рожевий), діагональне розташування об’єктивів камер і трохи зменшений виріз під систему Face ID (хоча на презентації про це не сказали, але на фото це видно).

Дисплей став на 28% яскравіший: 800 ніт в звичайному режимі і до 1200 ніт при перегляді HDR-контенту. Підтримка Dolby Vision, HDR10 і HLG. iPhone 13 отримав 6,1-дюймовий дисплей, iPhone 13 mini – 5,4-дюймовий.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Система-на-чіпі Apple A15 Bionic виготовляється по 5-нм техпроцесу: два високопродуктивних ядра і чотири енергоефективних. 16 ядер Neural Engine обробляють до 15,8 трильйона операцій в секунду.

Камера. Ширококутний модуль отримує на 47% більше світла і оснащений матричної стабілізацією. Ультраширококутний модуль також став світлочутливість. Прокачали режим відео: з’явився портретний режим з розмиванням заднього фону, зручне управління фокусуванням на об’єктах і людей, а також підтримка 4K HDR.

Акумулятор. Apple як і раніше не розкриває точних характеристик, але обіцяє на 2,5 більше автономної роботи у випадку з iPhone 13 і на 1,5 години більше з iPhone 13 mini.

Ціни. За базовий iPhone 13 на 128 ГБ (так, чутки підтвердилися, більше ніяких вам 64 ГБ) просять 799 доларів, iPhone 13 mini -699 доларів.

Показали і новенький MagSafe-гаманець, який тепер підтримує Find My. Втратити буде складніше! А ось про потужні магніти ніякої інформації немає.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.