iPhone 13 з маленьким «чубчиком» на першому реальному фото

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За кілька годин до офіційної презентації нових «яблучних» смартфонів в мережі з’явилися фотографії, на яких нібито показаний iPhone 13. Судячи з усього, чекати значних змін в дизайні в цьому році все ж не варто.

Судячи з назви оператора і тексту на екрані, знімки були зроблені вчора в Італії. Неясно, яка конкретно модель перед нами, але в очі відразу ж впадає зменшений в розмірах виріз, про що неодноразово повідомляли багато інсайдерів. Як видно, в рядку стану тепер поміщається трохи більше інформації: відсоток заряду акумулятора і повна назва мобільного оператора.

Як очікується, ще одною зовнішньою відмінністю нових моделей від торішніх стане діагональне розташування камер в звичайному iPhone 13 і iPhone 13 mini, тоді як в Pro-версії все елементи залишаться на колишніх місцях.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З чуток, в нових iPhone буде більш потужний процесор A15 Bionic, екран з адаптивною частотою оновлення до 120 Гц (тільки в Pro-версії), акумулятори більшої ємності і поліпшені камери. Є також імовірність, що Apple вбудувала сканер відбитків пальців в екран, але багато експертів упевнені, що цю фішку компанія припасла до наступного року.

Презентація Apple стартує о 20:00 за київським часом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.