Смартфони

Скасовану розкладачку TCL з гнучким екраном показали «вживу»

Share

Представники TCL заявили, що прийняли рішення про відмову розробки нового складного смартфона. Проте компанія показала перший прототип фірмової розкладачки, а також пояснила причини, за якими пристрій так і не дісталося до стадії масового виробництва.

Продемонстрований журналістам прототип смартфона під робочою назвою Project Chicago був оснащений 6,67-дюймовим основним AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю Full HD + і зовнішнім 1,1-дюймовим екраном. Апаратна частина гаджета включала процесор Qualcomm Snapdragon 765G, 6 ГБ оперативної пам’яті, накопичувач об’ємом 128 ГБ і акумулятор на 3545 мАг. Крім того, пристрій оснащувалося подвійним модулем камери з роздільною здатністю головного датчика 48 Мп.

Директор TCL по маркетингу Стефан Стрейт зазначив, що основною причиною скасування релізу пристрою стала його висока вартість, обумовлена ​​дефіцитом електронних компонентів. На думку бренду, гаджет в такому форм-факторі за $ 800 навряд чи став би хітом продажів. Топ-менеджер відзначив, що рішення про припинення подальшої розробки гнучкого смартфона в TCL зробили незадовго до презентації Samsung Galaxy Z Flip3.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Стрейт заявив, що виробник електроніки продовжить стежити за трендами на складні пристрої, але випуску подібного гаджета у виконанні TCL користувачам доведеться почекати ще 12-18 місяців. За його словами, після закінчення цього терміну компанія випустить повністю новий гаджет, а не перероблену версію Project Chicago.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: TCL
  • Останні записи

    Розкрили характеристики смартфона Sony Xperia 1 VI

    У мережі опублікували характеристики флагманського смартфона Sony Xperia 1VI. Офіційна прем'єра очікується 17 травня, а…

    06.05.2024

    OnePlus Nord CE 4 Lite пройшов чергову сертифікацію

    В даний час OnePlus працює над створенням Nord CE 4 Lite, наступника OnePlus Nord CE…

    06.05.2024

    Samsung Galaxy S26 може отримати SoC наступного покоління з GPU власної розробки компанії

    Південнокорейський виробничий гігант може відмовитися від співпраці з AMD при випуску своїх майбутніх продуктів, віддавши…

    06.05.2024

    Експерти розповіли, що робити, якщо вилітають додатки на Android

    Близько 70% користувачів смартфонів володіють телефонами на базі Android, і деяких з них дуже дратують…

    05.05.2024

    Опублікували фото фірмових чохлів для Google Pixel 8a

    Інсайдер @evleaks поділився кількома офіційними зображеннями з новими фірмовими чохлами для Google Pixel 8a. У…

    05.05.2024

    Знайдено спосіб повністю і назавжди позбутися реклами у Windows 11

    Розробник Maddy випустив утиліту OFGB (Oh Frick Go Back), ідея якої напрошувалася дуже давно. Вона…

    05.05.2024