Фахівці назвали смартфон з кращим в світі акумулятором

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Фахівці лабораторії DxOMark встановили модель смартфона, що має кращий в світі акумулятор. Пристрою додали не найбільшу потужну батарею, проте вона здатна економно витрачати енергію, дозволяючи йому функціонувати до 3,5 доби.

Виробників зараз використовують для сучасних гаджетів дуже якісні технології. Вони покращують не тільки продуктивність процесорів і можливості датчиків, але і підвищують обсяги та надійність батарей, щоб апарати довше працювали. DxOMark, що є незалежною лабораторією, досліджувала функціонування акумуляторів деяких апаратів, які мали самі ємкі і оптимізовані для тривалої роботи накопичувачі енергії.

Бенчмарк, який використовується для оцінки акумуляторів гаджетів, розроблений недавно експертами DxOMark. Батареї тестували за кількома параметрами. Зокрема, аналітики зробили перевірку автономності та швидкості зарядки, а також ефективності застосування заряду акумулятора при різних видах використання. Аналітики протестували не всі популярні марки, проте вже перевірені хіти продажів OPPO Find X3 і Galaxy M51 від Samsung. Останній при наявності безлічі хороших відгуків і активної реклами не зайняв лідируючу позицію. Гаджет отримав від експертів друге місце.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Першу позицію зайняв китайський апарат Vivo Y72 5G з категорії бюджетних гаджетів. Він отримав на 1 бал більше, ніж Galaxy M51, всього 89. Vivo Y72 5G оснащений батареєю потужністю в 5000 мА · год. Важливим виявилося апаратне забезпечення акумулятора, яке дозволяє витрачати заряд економно при різних сценаріях. За рахунок «начинки» пристрій функціонує більше 3,5 доби. Завдяки швидкій зарядці батарею можна зарядити з нуля до 80% за 1,18 години.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.