Смартфони

Названо три причини, чому Apple iPhone 13 буде кращий за Android-флагмани

Share

Сьогоднішній матеріал знову стосується одвічного протистояння: iOS проти Android. Зараз мова не буде йти про те, що iOS краще Android, або навпаки, а поговоримо про очікувану новинку від Apple – iPhone 13. Якщо конкретніше, то зараз буде названо три причини, чому Apple iPhone 13 буде краще за Android-флагмани.

Так, тема справді складна, але будемо відвертими, Apple роблять все для того, щоб їхня продукція вважалася і була найкращою на ринку. Скажемо так, в них це виходить непогано, оскільки з маркетингом в них взагалі відсутні проблеми і всі iPhone купляють як гарячі пиріжки. Тепер стосовно iPhone 13 і причин його крутості в порівнянні з Android-смартфонами.

Причина №1. Новий процесор в Apple iPhone 13

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Напевно це одна із найочікуваніших причин, чому він буде найпотужнішим смартфоном. iPhone 13 працюватиме від нового процесора A15 Bionic. Даний процесор буде представлено осінню 2021 року і його отримають всі смартфони із лінійки iPhone 13.

Цей процесор буде потужнішим за всі інші процесори, які вийдуть цього і наступного року. Попередні тести в бенчмарку Manhattan, який, на відміну від Geekbench або AnTuTu, заміряє максимальний показник FPS. Згідно з першими тестами прототипу iPhone 13, максимальний фпс складав 198. Після наступного запуску показники дещо змінилися і тепер складали 140-150 fps.

Так ось, за цим тестом, він перевершив навіть iPhone 12 Pro. Говорити про те, що він “випередив” всі Android-смартфони, навіть не будемо.

Причина 2. Відсутність конкурентів

Враховуючи першу причину, стає логічною і друга причина. Конкурентів, як таких, в Apple не буде, тому реліз в цьому місяці виглядає цілком закономірним. За попередніми чутками, презентація відбудеться 14 вересня, а за іншими даними – до кінця вересня.

Стосовно конкурентів, то в Apple все справді добре, оскільки справжніх конкурентів не буде ще до кінця цього року. Для прикладу, конкурентів від компанії Samsung не буде, оскільки вони відмовилися від лінійки смартфонів Galaxy Note, а нові смартфони S22 ми побачимо тільки в 2022 році. Стосовно смартфонів Z Flip 3 і Z Fold 3, то ці смартфони не для всіх і вибирати їх будуть тільки ті, хто бажає чогось нового. Конкурент від Xiaomi (Mi 12) також вийде в реліз тільки на початку 2022 року, а за інших виробників смартфонів навіть нема сенсу говорити, оскільки тягатися з Apple вони не будуть.

Причина 3. Технічні можливості iPhone 13

З кожним роком, компанія Apple покращує свої смартфони. На цей раз відомо, що автономність iPhone 13 покращиться в порівнянні з iPhone 12. Точні об’єми акумуляторів не розголошуються, але мова йде про збільшення акумулятора на 15-20%.

Окрім цього, датчик FaceID також зменшиться, що непогано відобразиться на вигляді смартфона. Також варто пригадати й новий режим камери – режим зйомки нічного неба.

Також повідомлялося, що ці смартфони отримують більш швидкі зарядки. І останнє – вартість iPhone 13 збережеться на рівні минулорічних iPhone 12 в день релізу. Apple намагається тримати цінник на одному рівні, без різких стрибків до верху.

Так ось, врахувавши ці причини, можна з впевненістю сказати, що iPhone 13 будуть кращими за всі Android-смартфони. Також варто нагадати, що не називали ще основні технічні характеристики iPhone 13, які також будуть вражаючими.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Все дуже серйозно. OpenAI посилює захист конфіденційності

    В останньому матеріалі видання Vox з'явилася інформація про те, що компанія OpenAI, відома своїми розробками в галузі…

    18.05.2024

    Відомо, що Apple не розповіла про новий iPad Pro

    На початку цього року купив новий MacBook Air. Це була 13-дюймова модель початкового рівня із…

    18.05.2024

    Microsoft випустить нову консоль Xbox у 2026 році

    Інсайдер під ніком TheGhostofHope, посилаючись на кілька "надійних джерел", розповів про плани Microsoft з випуску…

    18.05.2024

    В мережу потрапили шпалери та кольори Google Pixel 9

    Телефони Google Pixel завжди мали чудові шпалери. Перші кілька поколінь дивували нас живими шпалерами, розробленими…

    18.05.2024

    Компанія Apple змінила систему охолодження на новому iPad Pro

    Канал Phone Repair Guru опублікував відео розбирання 13-дюймового планшета iPad Pro, заснованого на новітній SoC…

    18.05.2024

    Samsung Galaxy Z Fold 6 вже протестували в Geekbench

    Майбутній флагманський смартфон Samsung Galaxy Z Fold 6 засвітився у базі синтетичних тестів Geekbench 6…

    18.05.2024