Apple запатентувала гнучку батарею для смартфонів

Apple запатентувала згинати батарею для своїх девайсів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Apple продовжує вивчати способи заповнення всього обсягу iPhone і досліджує батареї, які можуть заповнити прогалини в гнучких пристроях, таких як майбутній iPhone Fold. Нещодавно оприлюднена заявка на патент показує, що компанія продовжує працювати над тим, як зробити акумулятор, який може працювати в складному пристрої. Про це повідомляє видання Appleinsider.

“Шарнірна частина може мати на третину меншу товщину, ніж перша товщина і друга товщина”, — заявляє представник Apple.

Отже, Apple дивиться на те, як гнучка батарея може бути ключовою частиною створення гнучкого пристрою, а не на те, як розмістити батарею в такому просторі. Між можливим додатковим зарядом акумулятора і будь-якою механічною перевагою гнучких акумуляторів повинно бути достатньо переваг, щоб до них можна було прагнути. Apple раніше розглядала протилежну ідею — розділити батарею на окремі частини.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

“Така технологія може забезпечити численні переваги в порівнянні з традиційною технологією. Наприклад, справжні системи можуть забезпечувати додаткову ємність акумулятора, яку можна використовувати з підключеними електронними пристроями. Крім того, конфігурації електронних пристроїв відповідно до варіантів здійснення цієї технології можуть забезпечити механічну гнучкість пристроїв” , — продовжують в Apple.

У 2020 році компанія отримала патент на гнучку батарею, а не на нову гнучку конфігурацію.

Різниця в тому, що попередній патент був про те, як “розділити гнучкі акумуляторні елементи на окремі області”. Вся справа в тому, щоб взяти окремі акумуляторні елементи і “згорнути їх в … циліндри” на “гнучкій підкладці”. Ні патент 2020 року, ні цей недавно відкритий патент особливо не стосуються хімії акумуляторних технологій. Замість цього вони зосереджені на механіці установки і використання гнучкої батареї в пристрої.

Це означає, що ні патент не є повним вирішенням, ні вони не можуть запропонувати багато конкретних прикладів переваг гнучкості батарей. Але цей новий, по крайней мере, намагається розширити свою мережу і сказати, що його можна використовувати “з будь-якою кількістю електронних пристроїв”, від iPhone до Apple Watch, від фітнес-пристроїв до iPad і від ноутбуків до настільних комп’ютерів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.