Можливий iPhone 14 без чубчика показали за рік до анонсу

Якщо прогноз інсайдера підтвердиться, то iPhone 14 отримає врізану в екран фронтальну камеру, як у багатьох сучасних смартфонів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Авторитетний мережевий інформатор і редактор Front Page Tech Джон Проссер (Jon Prosser), який добре себе зарекомендував по минулим витокам, пов’язаних з Apple, опублікував перші рендери смартфона iPhone 14.

Незважаючи на хороший послужний список (інсайдер першим повідомив точні дати презентацій iPhone SE 2020 року, MacBook Pro 13, а також опублікував безліч рендерів реальних пристроїв), варто зазначити, що в фінальну версію iPhone 14, швидше за все, будуть внесені зміни. Справа в тому, що компанія з Купертіно завершила розробку зовнішнього вигляду iPhone 13 і затвердила дизайн тільки на початку серпня цього року .

iPhone 14 може принести з собою перший великий редизайн з 2017 року, коли на ринку з’явився iPhone X – перший смартфон компанії зі знаменитим виразом, який давно охрестили чубчиком. Якщо прогноз інсайдера підтвердиться, то iPhone 14 отримає врізану в екран фронтальну камеру, як у багатьох сучасних смартфонів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Раніше повідомлялося, що найзначнішим зміною в дизайні iPhone 13 є саме цей виріз, який часто називають чубчиком. У цьому поколінні вона стане помітно менше, проте повністю зникнути виріз можна тільки через рік.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.