Apple зменшить частоту оновлення екранів iPhone 13 Pro для кращої автономності

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Наступного тижня, 14 вересня, відбудеться анонс нового покоління iPhone – iPhone 13. За останніми чутками, відмінною рисою новинок стануть їх екрани.

Так, самі топовим моделям – iPhone 13 Pro і 13 Pro Max – приписують LTPO-панелі від Samsung на 6,1 і 6,7 дюйма з адаптивною частотою оновлення. Мова йде про значення від 1 до 120 Гц, вперше в історії iPhone!

Але, як повідомляє MyDrivers, останні відомості вказують на те, що Apple знизить максимальну частоту в iPhone 13 Pro до 90 Гц. Пов’язано це з не найбільшим обсягом акумулятора пристрою.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З огляду на, що купертіновці явно не сильно «прокачають» цей аспект телефону, очікувати помітного зростання в порівнянні з iPhone 12 Pro (акумулятор якого мав обсяг 2815 мАг) явно не варто.

Зате потенційним власникам iPhone 13 Pro Max переживати явно не варто. Все ті ж джерела підтвердили, що цей апарат, як і передбачалося раніше, оснастять 120 Гц дисплеєм.

Нагадаємо, що в основу всіх смартфонів лінійки iPhone 13 ляже чіп Apple A15 Bionic. Старт продажів пристроїв, судячи з чуток, намічений вже на 24 вересня 2021 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.