Wylsacom повідомив, чи варто купувати iPhone 13

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Валентин Пєтухов, провідний YouTube-каналу Wylsacom, розібрався, чи потрібно міняти стару версію айфона на ту, що вийде зовсім скоро.

Блогер Wylsacom запропонував свій варіант відповіді на питання “А чи варто чекати нову 13-у версію iPhone?”. Для багатьох, як зауважив ведучий, вихід нової моделі – це привід придбати стару зі знижкою. Але що значного в цілому чекає користувачів в iPhone 13?

Перш за все, Валентин заявив, що з виходом 13-го айфона на ринку залишаться моделі XR, 11. А ось iPhone 12, упевнений Wylsacom, більше продаватися не буде. І через те, що смартфони 12-й версії купувалися дуже добре, зараз їх залишилося вже не так багато.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В цілому вся лінійка 13-й версії повністю замінить 12-ту, підсумовує експерт.

Але поспішати з придбанням iPhone 13 теж не варто, радить Валентин. Справа в тому, що незабаром можна буде легко придбати новий айфон за нинішньою ціною старого, також є ймовірність, що можна буде вигідно купити б / у 12-й айфон або більш дешеві XR, 11, 7 і інші моделі. До того ж особливих змін в “начинці” нової версії навряд чи варто очікувати через ситуацію з пандемією коронавируса.

Але якщо ви впевнені в своєму виборі, додає Wylsacom, то брати новий iPhone 13 точно варто.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.