Суміш HydrogenOS, Flyme і MIUI: оболонку ColorOS 12 представлять вже завтра

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

ColorOS 12 буде підтримувати функцію «міжекранного з’єднання», завантаження плагінів Windows, а також миттєве з’єднання, передачу файлів між пристроями.

Китайський виробник телефонів Oppo скоро випустить ColorOS 12, нову версію фірмової оболонки для смартфонів, засновану на операційній системі Android 12.

Сьогодні на офіційній сторінці Oppo в соціальній мережі Weibo з’явилося підтвердження, що подробиці про прошивку ColorOS 12 будуть опубліковані вже завтра. Також був опублікований тизер з годинником, який показує 12 годин.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Згідно з наявною інформацією, ColorOS 12 буде підтримувати функцію «міжекранного з’єднання», завантаження плагінів Windows, а також миттєве з’єднання, передачу файлів між пристроями, спільне використання буфера обміну, синхронізацію знімків екрану і синхронізацію повідомлень. Також з часом будуть додані й інші функції.

Згідно з повідомленням Digital Chat Station, майбутня оболонка ColorOS 12 має значні зміни в дизайні для користувача інтерфейсу на системному рівні, вона візьме за основу HydrogenOS, а також буде використовувати візуальні елементи Flyme і MIUI.

Digital Chat Station першим точно повідомив характеристики та дати виходу Redmi K30, K40, Xiaomi Mi 10 і Mi 11.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.