Витік підтверджує назву лінійки iPhone нового покоління

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відразу після анонса пристроїв користувачі починають спекулювати інформацією на тему виходу девайсів наступного покоління. Тому з моменту появи iPhone 12 в мережі з’явилося так багато витоків і інсайдів, що зовнішній вигляд і характеристики таких смартфонів вже перестають бути сюрпризом. Але дещо мережеві «ворожки» постійно втрачають – це справжня назва лінійки нових пристроїв. iPhone 13 або все-таки iPhone 12s?

Автор витоку під ніком PinkDon поділився в Twitter свіжою інформацією про майбутні моделі iPhone. Користувач опублікував відеоматеріал, в якому демонструються захисні чохли MagSafe для iPhone 13 Pro Max. Так, якщо вірити маркетингової інформації на коробках, нові яблучні смартфони все-таки отримають заповітну цифру 13 в назві лінійки.

Незабаром публікація була видалена, тому в розпорядженні користувачів залишився лише скріншот, який підтверджує інсайдерську витік. Ця інформація схожа на правду – чутки натякали, що Apple оновить колекцію чохлів MagSafe і випустить моделі разом з запуском iPhone, як це було в минулому році.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Проте представлені користувачем дані можуть виявитися фейком, тому варто сприймати інформацію як черговий слух. До офіційної презентації нових iPhone залишається трохи більше тижня, тому в мережі ще будуть з’являтися схожі «інсайда».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.