Анонсовано «найбезпечніший Android-смартфон у світі»

Це модифікований Google Pixel 4a

фото - gizchina
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Nitrokey представила смартфон NitroPhone 1, який назвала найбезпечнішим Android-телефоном в світі. Він зроблений на базі Google Pixel 4a, на який встановили операційну систему GrapheneOS.

NitroPhone 1 призначений для тих людей, які турбуються про захист персональних даних і про те, що вони можуть стати об’єктами стеження. На сайті компанії приведена цитата Едварда Сноудена: «Якби я налаштовував смартфон сьогодні, я б використовував GrapheneOS Деніела Міці в якості базової операційної системи».

В цілому, NitroPhone 1 пропонує ті ж характеристики, що й Pixel 4a: 5.81-дюймовий FullHD + екран, процесор Snapdragon 730G, 6 ГБ оперативної і 128 ГБ постійної пам’яті, основну камеру на 12 Мп. Смартфон коштує 630 євро.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Пристрій захищений шифруванням і має чіп безпеки Titan M. Систему в смартфоні язик не повертається модифікувати. Спеціальна функція дозволяє вводити PIN-код без побоювань, що хтось підглядає в екран. Програмні опції теж захищають телефон від злому. Крім того, на смартфоні немає ніяких встановлених сервісів Google Play.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.