Нова версія Android затримається

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Google затримає випуск оновленої версії Android в цьому році. Зрозуміло що, фінальний етап тестування затягнувся на більш пізній термін, ніж передбачалося спочатку.

В Google планували випустити кілька тестових збірок Android 12, з них чотири відносно стабільні збірки, після чого повинен був відбутися офіційний реліз оновлення. У дорожню карту апдейта був доданий ще один проміжний пункт – п’ята бета.  

Змін в Android в цьому році незвичайно багато, тому зараз інженери Google відточують стабільність операційної системи, приділяючи особливу увагу забезпеченню сумісності з різними додатками і пристроями.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зазвичай тестування бета-збірки Android займає близько місяця, з чого можна зробити висновок, що приблизно на такий термін затримається офіційний випуск оновлення. У різні роки компанія Google випускала щорічні оновлення Android в різні місяці, але останнім часом вони виходили або в кінці літа, або ранньою осінню. З урахуванням відкоригованого таймлайна можна припустити, що реліз Android відбудеться або в жовтні, або ще більш пізньої осені.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.