Samsung представила 200 Мп сенсор для камер смартфонів з прискореним автофокусуванням і зйомкою 8К-відео

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Напередодні ми писали про витік, згідно з якою Samsung вже сьогодні повинна представити свій новий флагманський фотосенсор. Виявилося, що чутки не брехали – південнокорейська компанія і справді представила рекордний 200 Мп ISOCELL HP1.

Зрозуміло, головна особливість новинки – це роздільна здатність. Вперше в мобільній фотографії представлений сенсор на 200 Мп. При цьому у ISOCELL HP1 є й інші «фішки», пише SamMobile.

Наприклад, технологія Double Super PD, що поліпшує автофокус камери смартфони за рахунок подвоєння пікселів фокусування. Також новий сенсор вміє знімати відео з роздільною здатністю 8К при 30 кадрах в секунду, 4К при 120 кадрах в секунду і FullHD-відео при 240 кадрах в секунду (тобто slow-mo).

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вважається, що першим смартфоном, який отримає 200 Мп камеру від Samsung, стане флагманський Xiaomi 12. Пристрій очікується вже в грудні 2021 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.